ION8 TOUR LEAK PROOF WATER BOTTLE

ION8

I8RF750BLK

Nauja prekė

16,95€ su PVM

GERTUVĖ | SOLID CARBON

Smulkiau

100% sandari 750 ml / 24 oz neįgerianti kvapo, lengvai atidaroma,  dviračiams skirta vandens gertuvė su minkštu „matiniu“ tekstūruotu paviršiumi. Puiki vandens gertuvė dviračiams, fitnesui, biuro darbuotojams ar bendram naudojimui kelyje. Viena ranka atidarykite šią gertuvę ir užfiksuokite ją uždarydami ramybei, kai metate į maišelį. Ši universali gertuvė, pagamintas iš BPA, be ftalatų, netoksiško TRITAN, yra atspari kvapui, lengvai plaunama rankomis ir tinka karštiems ar šaltiems gėrimams. Ji turi sklandų skysčio srautą, kuris užtikrina greitą hidrataciją, tvirtą kabantį skirtuką ir tinka standartiniams dviračių gertuvių laikinkliams, platesniems ar reguliuojamiems puodelių laikikliams ir išorinėms kuprinės tinklinėms kišenėms.
SANDARUMAS
Patikimai sandarūs. Kol gertuvė uždaryta snapelis ir ventiliacijos anga yra visiškai sandarūs.
PAPRASTAS, SAUGUS IR SAUGUS
„OneTouch“ atsidaro ir užsidaro laisvomis rankomis ir tik vienu pirštu, kad galėtumėte ramiai įsimesti į kelioninį krepšį. Jūsų gėrimo snapelis visada išlieka švarus, higieniškas ir saugiai uždengtas.
JOKIO IŠSIPYLIMO
Naudodamiesi ne centre esančiu snapeliu ir minimaliai pakreipdami gertuvę galite lengvai gerti keliaudami, o ventiliuojamas, tolygus skysčio srautas reiškia jokio išsipylimo, paspringimo ar kitokio diskomforto. Lieka tik be pastangų mėgautis gėrimu.
STILIUS
Tiek daug spalvų ir dizainų, kad yra pasirinkimas visiems amžiams, išvaizdos ar funkcijų poreikiams. Kai būsite išvykęs, nešiojamojo žiedo dėka galėsite savo gertuvę pakabinti ant piršto, palto kabliuko ar karabino.
TVARUS IR IŠLAIKANTIS ŠVIEŽUMĄ
Pagaminta iš BPA neturinčio RECYCLON, karščiui atsparaus ir skaidraus bio-kopolesterio. Vietoj iškastinio kuro jis gaminamas iš biomasės (organinių medžiagų iš augalų). Tai stipriai sumažina CO2 kiekį, o žema apdorojimo temperatūra taip pat yra efektyvi energija, išlaikant didelį skaidrumą.
RECYCLON yra saugi medžiaga maisto tarai.
Ši daugkartinio naudojimo gertuvė yra saugi maistui, atspari kvapams, lengvai plaunama rankomis ir išlaiko gėrimus šviežius ir kupinus skonio.

30 kiti/ų produktai/ų toje pačioje kategorijoje