Ion8 Slim Gertuvė 600ml

ION8

Nauja prekė

16,95€ su PVM

SPALVA: SONIC BLUE

Smulkiau

100% skysčio nepraleidžiantis, kai uždarytas,  600ml / 20oz, be  BPA, sporto vandens ghertuvė su tolygiai tekančiu vandeniu be iapsiliejimo ir higienišku apverčiamu viršutiniu dangteliu, keliaujant lengvai atsidaro viena ranka.
Puiki plona vandens gertuvė mokyklai, automobiliui, biurui ar bendram naudojimui keliaujant. Sodos skardinės plotis puikiai tinka visiems automobilio puodelių laikikliams ir kišenėms ant vaikų ir suaugusiųjų kuprinių.
SANDARUMAS
Patikimai sandarūs. Kol gertuvė uždaryta snapelis ir ventiliacijos anga yra visiškai sandarūs.
PAPRASTAS, SAUGUS IR SAUGUS
„OneTouch“ atsidaro ir užsidaro laisvomis rankomis ir tik vienu pirštu, kad galėtumėte ramiai įsimesti į kelioninį krepšį. Jūsų gėrimo snapelis visada išlieka švarus, higieniškas ir saugiai uždengtas.
JOKIO IŠSIPYLIMO
Naudodamiesi ne centre esančiu snapeliu ir minimaliai pakreipdami gertuvę galite lengvai gerti keliaudami, o ventiliuojamas, tolygus skysčio srautas reiškia jokio išsipylimo, paspringimo ar kitokio diskomforto. Lieka tik be pastangų mėgautis gėrimu.
STILIUS
Tiek daug spalvų ir dizainų, kad yra pasirinkimas visiems amžiams, išvaizdos ar funkcijų poreikiams. Kai būsite išvykęs, nešiojamojo žiedo dėka galėsite savo gertuvę pakabinti ant piršto, palto kabliuko ar karabino.
TVARUS IR IŠLAIKANTIS ŠVIEŽUMĄ
Pagaminta iš BPA neturinčio RECYCLON, karščiui atsparaus ir skaidraus bio-kopolesterio. Vietoj iškastinio kuro jis gaminamas iš biomasės (organinių medžiagų iš augalų). Tai stipriai sumažina CO2 kiekį, o žema apdorojimo temperatūra taip pat yra efektyvi energija, išlaikant didelį skaidrumą.
RECYCLON yra saugi medžiaga maisto tarai.
Šis daugkartinio naudojimo gertuvė yra saugi maistui, atspari kvapams, lengvai plaunama rankomis ir išlaiko gėrimus šviežius ir kupinus skonio.

30 kiti/ų produktai/ų toje pačioje kategorijoje