Elvine Hestea Striukė

ELVINE

Nauja prekė

Šiuo metu prekės neturime

320,00€ su PVM

299,00€ su PVM

-21,00€

SPALVA: KHAKI 

Smulkiau

Hestea yra paprasta lengva miesto striukė su ilgu, atsipalaidavusiu siluetu. Vandeniui atsparus tamprus audinys turi 10 000 mm vandens atsparumą, užtikrinantį komfortą ir apsaugą atšiauriomis oro sąlygomis. Pilna detalių kaip kišenės su užtrauktuku ir apykaklė su paslėptu gobtuvu. Dėvėkite Hestea sluoksniuotą su megztiniu, kad jaustumėtės šiltai.

Kaip ateities kūrėjų koncepcijos dalis Hestea gaminama naudojant tirpalo dažus – bevandenį, tvarų dažymo procesą. Drabužis nuspalvintas iki vidinės audinio šerdies, todėl sukuriamas puikus spalvos atsparumas, kuris neišbluks. Be to, visos striukės dalys yra perdirbamos.


Vandeniui atsparus audinys

Svarbiausios siūlės užklijuotos

Atsparus vėjui

Bionic Finish Eco

Veganiškas

Mechaniškai tempiant nėra elastingų siūlų, tokių kaip likra ar elastanas, tačiau būtent dėl ​​konstrukcijos audinys tampa elastingas. Mūsų „Mech Stretch“ dažomas tirpalo dažų procese, kuris sunaudoja mažiau vandens, mažiau cheminių medžiagų, mažiau energijos ir išskiria mažiau CO2. Striukė pagaminta iš perdirbto poliesterio ir suklijuota vėjui ir vandeniui atsparia perdirbta membrana, todėl vandens atsparumas yra 10 000 mm. Paviršius apdorotas Bionic Finish® Eco – aplinkai nekenksmingu vandeniui atspariu impregnavimu.

Jausmas: Minkštas, tamprus ir gilus matinis
Sudėtis: 100% perdirbtas poliesteris
Impregnavimas: Rudolf Eco Bionic
Vandens atsparumas: 10 000 mm (perdirbta membrana)
Kvėpavimas: 10 000 mvp

30 kiti/ų produktai/ų toje pačioje kategorijoje