Seventy One Sun Stick SPF 50+ Sunset Kremas nuo Saulės

Nauja prekė

Šiuo metu prekės neturime

17,90€ su PVM

SPALVA: SUNSET

Smulkiau

Laikykis to!
Jo klajokliškas, kompaktiškas ir ergonomiškas formatas gali būti naudojamas nuo Hossegor iki Havajų.


Sun Stick SPF 50+ yra labai stipri apsauga nuo saulės, skirta jautrioms veido vietoms iš Seventy One.
Išbaigta ir vandeniui atspari formulė: labai aukštos apsaugos filtrai veikia kaip barjeras UVA (34) ir UVB (SPF50+) spinduliams, o aktyvūs antioksidantai ir drėkikliai apsaugo odą nuo išorinių agresijų poveikio ir plaukimo metu (vėjas, sūrus vanduo, šaltis). .

Tinka vaikams iki 3 metų ir nėščioms moterims. Aloha!
Naudoti filtrai
- Titano dioksidas
- Avobenzonas
- oktilo salicilatas

Karnaubos vašką išskiria Brazilijoje kilusios palmės – Copernica Cerifera – lapai. Dėl plėvelę formuojančios galios mūsų lazdelės turės puikų atsparumą karščiui, kietumą ir laikymąsi.
Ekologiškas ricinos aliejus patraukė mūsų dėmesį dėl savo protėvių savybių, žinomų kaip „magija“. Jame gausu riebiųjų rūgščių ir vitamino E, jis suteikia veganiškoms lazdelėms nuo saulės valomųjų ir maitinamųjų savybių.
Ekologiškas taukmedžio sviestas gaunamas iš Afrikos medžio Butyrospermum Parkii. Jis žinomas dėl savo drėkinančių, taisančių, minkštinančių ir raminančių savybių. Jame ypač daug oleino ir stearino rūgšties.
Ir galiausiai, simondsijų, saulėgrąžų ir mimozų vaškas yra 100 % natūrali tekstūros suteikianti priemonė, pagrįsta vaškų kompleksu, funkcionalizuotu poligliceroliu Acticire® MB. Sudaro minkštą, lygią plėvelę, kuri apsaugo odą nuo išsausėjimo ir suteikia komforto jausmą, kuris išlieka visą dieną.

30 kiti/ų produktai/ų toje pačioje kategorijoje