Ion8 Leak Proof Slim Getuvė 500ml

ION8

Nauja prekė

17,95€ su PVM

SPALVA: KOALA

Smulkiau

100 % nepralaidus 500 ml RECYCLON vandens buteliukas su sklandžiu tekėjimu, užtikrinančiu hidrataciją be išsiliejimo, ir higienišku atverčiamu dangteliu, kurį galima naudoti viena ranka keliaujant.

Puikus plonas vandens butelis mokyklai, automobiliui, biurui ar bendram naudojimui keliaujant. Sodos skardinės plotis puikiai telpa į visus automobilių puodelių laikiklius ir vaikų bei suaugusiųjų kuprinių kišenes.

SANDARUMAS
Patikimai sandarūs. Kol gertuvė uždaryta snapelis ir ventiliacijos anga yra visiškai sandarūs.
PAPRASTAS, SAUGUS IR SAUGUS
„OneTouch“ atsidaro ir užsidaro laisvomis rankomis ir tik vienu pirštu, kad galėtumėte ramiai įsimesti į kelioninį krepšį. Jūsų gėrimo snapelis visada išlieka švarus, higieniškas ir saugiai uždengtas.
JOKIO IŠSIPYLIMO
Naudodamiesi ne centre esančiu snapeliu ir minimaliai pakreipdami gertuvę galite lengvai gerti keliaudami, o ventiliuojamas, tolygus skysčio srautas reiškia jokio išsipylimo, paspringimo ar kitokio diskomforto. Lieka tik be pastangų mėgautis gėrimu.
STILIUS
Tiek daug spalvų ir dizainų, kad yra pasirinkimas visiems amžiams, išvaizdos ar funkcijų poreikiams. Kai būsite išvykęs, nešiojamojo žiedo dėka galėsite savo gertuvę pakabinti ant piršto, palto kabliuko ar karabino.
TVARUS IR IŠLAIKANTIS ŠVIEŽUMĄ
Pagaminta iš RECYCLON be BPA, skaidraus anglies neutralaus plastiko, iš dalies pagaminto iš augalų. RECYCLON žymiai sumažina CO2, o esant žemai apdorojimo temperatūrai, taip pat galima efektyviai naudoti energiją perdirbant produkciją.
RECYCLON yra saugi, anglies atžvilgiu neutrali medžiaga maisto indams.
Šis daugkartinio naudojimo gertuvė yra saugi maistui, atspari kvapams, lengvai plaunama rankomis ir išlaiko gėrimus šviežius ir kupinus skonio.

30 kiti/ų produktai/ų toje pačioje kategorijoje