Ion8 Leak Proof Travel Mug Gertuvė 350ml

ION8

Nauja prekė

29,95€ su PVM

SPALVA: BLACK

Smulkiau

☕ Patirkite nepaprastą gėrimo patirtį su Ion8 Travel Mug, jūsų geriausiu sandariu palydovu. Trigubas užrakto mechanizmas apsaugo nuo išsiliejimo, net įmetus į krepšį.

????️ Suteikite pirmenybę savo sveikatai naudodamiesi mūsų higienišku dizainu. Dangtelis apsaugo kraštą nuo užteršimo, atsidarydamas 240° kampu, kad naudojimo metu netrugdytų.

????‍♂️ Puodelis puikiai tinka judantiems žmonėms. Puodelyje yra dangtelis, kuris atsiverčia iki galo, kad galėtumėte saugiai matyti į priekį, kai geriate eidami arba važiuodami, ir patogi nešiojimo rankena, kuri užsifiksuoja dangtelyje.

???? Mūsų lengvai valomas, indaplovėje tinkamas plauti dizainas. Nereikia nerimauti dėl mažų dalių ar tarpelių. Be to, jis yra pagamintas iš be galo perdirbamo nerūdijančio plieno ir yra padengtas patvariais, milteliniais dažais be tirpiklių.

Talpa 360ml/12oz

Matmenys H19 x Skersmuo 7,1cm

Svoris 310 g (670 g pilnas)

Termiškai izoliuotas nerūdijantis plienas

 Tinka nuo -5°C iki 95°C temperatūros gėrimams.

Apribojimai: neužšaldykite pripildyto buteliuko, nevirkite ir nekaitinkite mikrobangų krosnelėje. Netinka gazuotiems gėrimams ar negeriamiems skysčiams. Neplaukite indaplovėje labai karštu ciklu.

30 kiti/ų produktai/ų toje pačioje kategorijoje